Voice-over Amsterdam: professioneel en dichtbij!

Voice-over in Amsterdam gezocht? Kijk niet verder en neem een kijkje op de website van stemacteur Carl Kruger.

Zijn stem is geschikt voor veel verschillende doeleinden. Van radio tot tv, van online tot offline. Zijn sound is het best te omschrijven als betrouwbaar en warm, helder en eerlijk. Wil je je verhaal graag verkopen. Of wil je iets op een enthousiaste manier over de buhne brengen? Dan ben je bij hem aan het juiste adres.

Kwalitatief en snel!

Je kent het wel: zo’n last-minute klus waar weinig tijd voor is en waarvan de deadline steeds dichterbij komt. Je hebt het liefst iemand vandaag nodig dan morgen. En omdat veel media- en reclamebureaus in de hoofdstad zitten, zoek je ook liever iets in de buurt. Bij voicemale schakel je snel en eenvoudig.

Binnen 24 uur aanleveren? Geen probleem! Een specifiek audioformaat of andere wensen? Hij beschikt over een professionele geluidsstudio en mixapparatuur, waar door er heel veel mogelijk is. Daarnaast kun je als opdrachtgever ook live meeluisteren. Dat is niet alleen handig, maar werkt ook sneller. Als klant kun je direct feedback geven. De opname stopt pas, als deze helemaal naar wens is.

voice-over amsterdam

Is een voice-over Amsterdam duur?

Een voice-over Amsterdam hoeft niet duur te zijn. De tarieven worden altijd vooraf besproken. Zoek je een stem voor bijvoorbeeld een interne video? Dan moet je denken aan ongeveer 150 – 250 euro. Wordt de tekst voor commerciele doeleinden gebruikt? Dan is het tarief normaalgesproken iets hoger. Mocht je meerdere projecten tegelijk achterelkaar willen opnemen, dan scheelt dat natuurlijk in budget!

Mocht je benieuwd zijn naar de stem van Carl Kruger? Beluister dan zijn demo’s op de website. Hier staan ook meerdere referenties van merken en tevreden klanten die je voor gingen! Meer informatie? Neem dan direct contact op via mail@voice-male.nl of telefonisch via 0621913527 en kijk wat hij voor jou kunt betekenen.