bekende nederlandse voice overs

Uitstekende voice-over gezocht? Boek mij als bekende voice-over!

Mannelijke voice-over als stemacteur gezocht

Een mannelijke voice als stemacteur gezocht? Een fijne stem, warm en betrouwbaar? En voor elk budget? Zoek dan niet verder en neem eens een kijkje op de website van Voicemale. Hier vind je verschillende audiodemo’s om te beluisteren en referenties van andere klanten.

voice-over gezocht
Voice-over gezocht!

Waarom is een goede stemacteur belangrijk?

Wil je je jouw product, verhaal of merk goed over de buhne brengen? Dan is een professionele stem erg belangrijk! Een stem geeft een ‘gezicht’ aan de tekst en zorgt ervoor dat de juiste snaar wordt geraakt! Van tevoren is het goed om te weten wat belangrijk is. Wat voor soort stem zoek je? Een jonge enthousiaste stem of een volwassen betrouwbare stem? Hoe wordt de tekst uitgesproken, wat is de zogenaamde tone-of-voice? Serieus of met een lach, moet er iets worden verkocht of duidelijk uitgelegd. Waar ligt de nadruk?

Gelukkig kan een goede stem je helpen om hier de juiste keuzes te maken die goed passen bij het doel!

Voice-over voor NS

Stemacteur gezocht – Wat kost dat?

Een stemacteur gezocht en gevonden? Maar hoeveel kost dat? Tsja, dat is moeilijk te zeggen. Veel stemmen hanteren verschillende tarieven. Meestal zijn deze gebaseerd op waar de stem uiteindelijk voor gebruikt wordt en hoe vaak deze wordt ingezet. Is het een commercial voor een groot merk of een interne video voor klein bedrijf? Meestal begint het tarief voor een stem bij 150 euro voor 1 minuut tekst. Benieuwd naar de netto lengte van jouw script? Klik dan hier om dit te handig te checken!

Het is ook mogelijk dat je een buy-out moet betalen. Hiermee spreek je een vast bedrag voor een specifieke looptijd van het gebruik. Dit is gebruikelijk voor bijvoorbeeld commerciele campagnes. Vaak is een buy-out voor 1 jaar gebruik van de stem. Wordt de stem na een jaar nog steeds gepubliceerd, dan wordt de buy-out opnieuw in rekening gebracht. Uiteraard wordt de looptijd dan opnieuw met een jaar verlengd.

Voice-over voor Stadshart Amsterdam

Wil je meer informatie voor het inzetten van een stem voor jouw video, campagne of verhaal? Kortom: een voice-over gezocht? Neem dan contact op met Carl Kruger van Voicemale of beluister een van zijn demo’s op de website.